Η επιστημονική ομάδα του «teen up»

Είμαστε ειδικοί στο χώρο της ψυχικής υγείας, που αγαπάμε πολύ αυτό που κάνουμε. Για εμάς είναι περισσότερο δημιουργία, προσφορά και εξέλιξη, παρά εργασία με την αυστηρή έννοια του όρου. Μέσα από αυτή τη διαδρομή συναντήθηκαν οι δρόμοι μας γίναμε φίλες και φτιάξαμε την ομάδα μας με κέφι, χαρά και πάθος, στοιχεία που θέλουμε να μοιραστούμε με τους ανθρώπους που μας ζητάνε βοήθεια.

Το άκουσμα της ιδέας να βοηθήσουμε, μέσα από ένα ευρύτερο πλαίσιο, έφηβους και νέους έως 19 χρονών σε θέματα που σας απασχολούν, μας έφερε ενθουσιασμό. Έτσι βρεθήκαμε να υποστηρίζουμε με πολλή αγάπη το «teen up».

Κατερίνα: «Θέλω να βοηθήσω τους έφηβους στην αγάπη και την αποδοχή του εαυτού τους.»

Μαρία: «Θέλω να βοηθήσω αυτά τα παιδιά να ξεπεράσουν τις αγωνίες τους, να αποδεχτούν τον εαυτό τους και να αγκαλιάσουν τις φωτεινές πλευρές τους, που θα τους βοηθήσουν να ακολουθήσουν το μονοπάτι της καρδιάς τους.»

Σοφία: «Θέλω να υποστηρίξω και να βοηθήσω να μην χαθούν τα όνειρα που γεμίζουν πάθος και τη χαρά στη ζωή. Να μάθει κάποιος πόσο όμορφο είναι να είναι ο εαυτός του.»

Ευγενία: «Με πολλή αγάπη θέλω να βοηθήσω τους εφήβους να μείνουν στο δρόμο της καρδιάς τους, να είναι περήφανοι και να τιμούν την διαφορετικότητά τους.»

Σε όλη μας τη διαδρομή, πολλές φορές ερχόμαστε σε επαφή, υποστηρίζουμε και αγκαλιάζουμε το δικό μας εφηβικό κομμάτι, που ευτυχώς είναι ακόμα ζωντανό.

Μέσα από την προσωπική αλλά και επαγγελματική μας εμπειρία, καθώς και μέσα από το γονεϊκό μας ρόλο, νιώθουμε πραγματικά τι σημαίνει για έναν έφηβο να είναι αποδεκτός, τι γίνεται όταν νιώθει διαφορετικός, ή δεν πιστεύει στον εαυτό του.

Κατανοούμε το πάθος, τη θέληση και την ορμή αυτής της περιόδου.

Είναι υπόσχεση, να δημιουργήσουμε μαζί σας, μέσα από αγάπη και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να σας βοηθήσουμε να εξελιχθείτε βαδίζοντας στο δικό σας μονοπάτι με χαρά!

Διαβάστε το βιογραφικό των ψυχολόγων μας:

Κατερίνα Καλλιακούδη

Μαρία Ζερίτη

Σοφία Πόπορη

Ευγενία Μπούρα

our-mision